Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Effect of activation of lactopeioxidase system of the characteristicis of domiate cheese/
الناشر
:Alex-uni F.O.Agri.(Saba Basha)-Food Sciences
المؤلف
Nawar,Ahmed Salah E-Din.
هيئة الاعداد
مشرف
/ سعيد محسن درويش
مشرف
/ انتصار عبد المحسن الدفراوى
مشرف
/ هانم مصطفى عثمان
باحث
/ احمد صلاح الدين نوار
الموضوع
Food Sciences Cheese
تاريخ النشر
, 1999 .
عدد الصفحات
106p+7:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم المواد
تاريخ الإجازة
1/1/1999
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة ساباباشا - Food Sciences
الفهرس
acknowledgment
contents
list of tables
Only 14 pages are availabe for public view
from
123
from
123