Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical Studies on Food Contaminations :
المؤلف
Shaban, El-Said Awad.
هيئة الاعداد
باحث / السيد عوض شعبان
مشرف / محمود صابر جودة
مناقش / عمر محمد البربرى
مناقش / رجاء ابراهيم زين
الموضوع
Food Technology.
تاريخ النشر
2002.
عدد الصفحات
110 p. ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2002
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - Food Technology
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 128

from 128

Abstract

The present work was carried out to study the effect of some technological treatment on formation of COPs in raw and mined cow beef this work included the following points 1-effec t of cooking and freezing treatment on cholesterol content and formation of cholesterol oxides in raw and minced beef packed under air or vacuum conditions.-2-effect of some cooking methods (blanching,roasting and frying) on cholesterol content and formation of COPs in cooked beef as well as evaluation the effect of different pans (pyrex,aluminum,stainless still and enamel).