Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Composition and Quality of Yoghurt Supplemented with Non-Dairy Ingredients /
المؤلف
Omr, Waleed Mohammed Fargalla.
هيئة الاعداد
باحث / وليد محمد فرج الله عمر
مشرف / نبيل محمد مهنا
مشرف / سهام سويلم عبدالحميد
مناقش / جابر على حسن البرادعى
الموضوع
Dairying.
تاريخ النشر
2021.
عدد الصفحات
189 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
7/4/2021
مكان الإجازة
جامعة كفر الشيخ - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 189

from 189

Abstract

The use of some non- dairy ingredients in making some fermented milk products was the main objective of the present study aiming to achieve more health benefits from one side and prepare some fermented products for some special use from the other side. In part (I), soybean powder (SBP) was used, whereas in part (II) and part (III), wheat germ powder (WGP) was used a partial replacement for skim milk powder (SMP).