Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
SUPPLEMENTATION OF BISCUITS WITH SWEET LUPIN MUNG BEAN AND CHICKPEA POWDER /
المؤلف
MOSTAFA، RASHA AHMED MAHMOUD.
هيئة الاعداد
باحث / رشا احمد محمود مصطفى
مشرف / سعاد محمد عمر
مشرف / احمد حامد عبد الغنى
مشرف / سهام محمد فرج
الموضوع
FOOD - LEGUMES.
تاريخ النشر
2021
عدد الصفحات
218.P ؛
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
اقتصاد منزلي
الناشر
تاريخ الإجازة
27/2/2021
مكان الإجازة
جامعة أسيوط - كلية التربية النوعية - اقتصاد منزلى
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 239

from 239

Abstract

LEGUMES ARE VITAL SOUCE OF PROTIN DIETARY FIBER AND CARBOHYDRATES SWEET LUPIN MUNG BEAN AND CHICKPEA ARE RECKONED AS A VALUABLE NUTRITIONAL HEALTHFUL FUNCTIONAL FOOD SO THE PRESENT STUDY AIMS TO INVESTIGATE THE CHEMICAL MINERAL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT CONTENTS LIKEWISE PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES OF WHERT BISCUITS AND BISCUITS SUPPLEMENTED WITH DRY AND GERMINATED SWEET LUPIN MUNG BEAN AND CHICKPEA FLOUR(10% ، 20% ).