Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
A Comparative Study Of Invertase Properties from Baker Yeast And Asparagus Roots =
المؤلف
El Agawany, Nagwa Ibrahim.
هيئة الاعداد
باحث / نجوى ابراهيم العجوانى
مشرف / نبيل صابر
مشرف / سامى شعلان
مناقش / محمد على
الموضوع
Invertase. Properties. Baker. Yeast.
تاريخ النشر
1995.
عدد الصفحات
73 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم البيئة
تاريخ الإجازة
1/1/1995
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية العلوم - Botany
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 76

from 76

Abstract

Partially purified invertase from bakers yeast cells sccharomyces cerevisiae were selected as a source for invertase to study the differences in some kinetic characters of this enzyme one of the enzymes responsible for sucrose metabolism.