Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Production of baker’s yeast (saccharomyces cerevisiae) using some agricultural wastes /
المؤلف
Saleh, Heba Atef Baumy.
هيئة الاعداد
باحث / هبه عاطف بيومى صالح
مشرف / ليلى المهدى
مناقش / محمد بسيم عطا
مناقش / عبد الباسط عبد العزيز سلامه
الموضوع
Food technology.
تاريخ النشر
2012.
عدد الصفحات
p 101. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
12/11/2012
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 116

from 116

Abstract

Baker yeast is consideered one of the largest microbial industrics allover the world it is hard to imaging the existence of single country on the globe that dose not either produce or at least import bakers yeast for bread making and /or for the manufacture of various.