Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on production of yeast starter used in baking =
الناشر
Hesham Mohsen Ali El-Hariry,
المؤلف
El-Hariry, Hesham Mohsen Ali.
هيئة الاعداد
باحث / هشام محسن على الحريرى
مشرف / حمدى عبد اللطيف المنسى
مشرف / رمضان محمد محمود
مشرف / نادية رفعت عبد الرحمن
الموضوع
Baking. Baked products.
تاريخ النشر
1996 .
عدد الصفحات
164 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1996
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 187

from 187

Abstract

Yeasts are the most important grop of microorganisms which used in fermintation inductries, specially in bread making where, yeast starter is the essential leavening agent in breas baking for thousands of years ago.