Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Studies on some technological aspects and physicochemical characterisitics of processed cheese analogues /
الناشر
Atef Mohamed Mohamed AbouEL-Nour,
المؤلف
.AbouEL-Nour, Atef Mohamed Mohamed
هيئة الاعداد
باحث
/ عاطف محمد محمد ابو النور
مشرف
/ عبد الرحمن عبد الفتاح محمد
مشرف
/ محمد سميح مصطفى
مناقش
/ عبد الرحمن عبد الفتاح محمد
الموضوع
Cheese industry.
تاريخ النشر
1994 .
عدد الصفحات
v, 182 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1994
مكان الإجازة
جامعة قناة السويس - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الاغذية
الفهرس
Introduction
Review of Literature
Materials and Methods
Results and Discussion
Summary and Conclusion
References
Arabic Summary
Only 14 pages are availabe for public view
from
180
from
180